Öltözőszekrény
-

Rólunk

Tisztelt Parterünk!

Üdvözlöm cégünk, a Royal-Trezor Kft. honlapján. Dürr Péter vagyok, a cég tulajdonosa és ügyvezetője.

Több éves biztonságvédelemmel kapcsolatos szakmai tapasztalat után döntöttem saját vállalkozás indítása mellett és 2012–ben alapítottam meg a Royal-Trezor Kft-t, amely minőségi széfek és páncélszekrények értékesítésével foglalkozik.

A biztonsági védelem üzletágunk évek óta stabilan működik, folyamatosan fejlődik, bővül. Magas minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket, ezt az is bizonyítja, hogy nagyon sok visszatérő vásárlónk van. Örömmel mondhatom el, hogy fennállásunk óta nem volt még olyan probléma, amelyet ne tudtunk volna kezelni, orvosolni.

Ezek ismeretében úgy döntöttem, hogy eddigi tapasztalataimat és cégünk által képviselt minőséget más üzletágban is kamatoztatom.

Ezért elindítottuk lemezszekrényeket forgalmazó üzletágunkat. Új üzletágunkon belül az alábbi kategóriájú termékeket forgalmazzuk: 

Az indulás előtti időszakot hosszadalmas előkészítő munka előzte meg, és sikerült megtalálnunk a megfelelő gyártó és beszállító partnereinket. Kiváló minőségű öltöző, irattároló és vegyszertároló szekrényeket tudunk kedvező áron ajánlani.

A megadott elérhetőségeinken bármely időszakban készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

Igény esetén vállaljuk a kiszállítást, épületen belüli elhelyezést és beszerelést is.

Ne feledje, ha öltözőszekrényt, irattároló szekrényt vagy vegyszertároló szekrényt szeretne, akkor Önnek a legmegfelelőbb partner a Royal-Trezor Kft!

Remélem, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között köszönthetem!

Tisztelettel:

Dürr Péter
ügyvezető igazgató
Royal-Trezor Kft.